Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea lehet a befutó az Everton csatáráért – sajtóhír

A szigetországi sajtóban időről időre már korábban is felmerült az Everton brazil szélsője távozásának lehetősége, melyre nyáron nagy eséllyel valóban sor kerülhet…

Az Independent beszámolói szerint a Chelsea lehet a legnagyobb esélyes az Everton csapatától távozni készülő támadó, Richarlison nyári megszerzésére, akit a korábbi hírek értelmében másik két londoni csapat, az Arsenal és a Tottenham is szívesen látna soraiban.

A 25 éves brazil középcsatár a negyedik idényét töltötte az Everton alkalmazásában, azt megelőzően egy idényt már lehúzott a PL-ben a Watford színeiben. Richarlison a “kékeknél” töltött első két évében egyaránt 13-13 bajnoki találatig jutott, míg az azt követő kiírást hét góllal fejezte be, a legutóbbi idény során 30 pályára lépés alatt tíz alkalommal volt eredményes. Összességében 152 találkozó leforgása alatt 53-szor vette be az ellenfelek kapuját a csapat színeiben.

Richarlison a 2018-as debütálása óta 36 mérkőzésen 14 gólt szerzett a brazil válogatott mezében, évek óta a Seleção meghatározó játékosának számít. A hazájában egykor az América Mineiro és a Fluminense csapatában szereplő támadó tagja volt a 2019-es Copa América győztes, és a tavalyi olimpiai bajnok válogatottnak.