Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bemutatta új igazolását a Real Madrid

A Real Madrid csapata már hetekkel ezelőtt bejelentette a Chelsea játékosának szabadon igazolhatóként való megszerzését, hivatalos bemutatására azonban csak a hétfői napon került sor…

A Real Madrid együttese a hétfői napon hivatalos keretek közt mutatta be új igazolását, a Chelsea-től érkező Antonio Rüdigert a a Santiago Bernabéuban.

“A világ egyik legjobb védője csatlakozik hozzánk, aki minden meccsen kiteszi a lelkét a pályán, hogy tovább öregbítse a klub hírnevét” – mondta el Florentino Pérez klubelnök a Real Madrid honlapján.

“Mindent megteszek majd ezért a klubért, hogy minden lehetséges címet megnyerjünk. Ez egy nagyon különleges nap a számomra” – tette hozzá a német válogatott hátvéd.

A 29 esztendős középhátvéd 2017 óta 203tétmérkőzésen lépett pályára a londoni “kékek” mezében, de a szigetországi sajtóhíresztelések szerint a Chelsea kényszerű tulajdonosváltása keresztülhúzta az esetleges hosszabbítási tárgyalásokat. Rüdiger hosszas egyeztetéseket követően végül a “királyi gárda” ajánlatát fogadta el. A védő korábban a VfB Stuttgart (2011-2015) és az AS Roma (2015-2017) labdarúgója volt.