Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ittas voltam az edzéseken!”

Nyílt őszinteséggel beszélt a Real Madridnál eltöltött időszakáról, karrierje legfőbb árnyfoltjáról a korábbi brazil válogatott kiválóság, Cicinho. 

A blancókhoz  2006 januárjában nagy reményekkel érkező, ám mindössze másfél évet a klubnál eltöltő Cicinho őszintén vallott azon szenvedélybetegségéről, amely nagybna nehezítette ígéretesen induló pályafutását.

“Futballistaként bizony élvezel olyan előnyöket, amelyek ugyan káros szenvedélyhez vezethetnek, de akkor és ott nem foglalkozol ezzel. Velem is így történt, Madridban mindent megkaphattam, az emberek boldogan adtak, bármit is kértem.” – fogalmazott a már 41 esztendős korábbi 17-szeres brazil válogatott játékos a brazil Ressaca nevű televíziós műsorban.

“Volt, hogy még az edzésre is ittasan mentem. Parfümmel és kávéval próbáltam elfojtani a leheletemet. Egyszerűen a szenvedélyemmé vált az ital.” – folytatta Cicinho.

“13 éves koromban ittam alkoholt először, utána egyszerűen nem tudtam letenni. Emlékszem már az AS Roma játékosa voltam (a Real Madrid után – a szerk.), amikor sérülten alig vártam, hogy elvégezzem a rehabilitációs programot, majd haza értem délután 2 körül, és hajnalig csak ittam. Az alkohol miatt olyan emberek vettek körül, akik szerették ezt az életmódot, a szerettem vagy a barátaim egyre inkább kezdtek elfordulni tőlem. Emlékszem, volt hogy az apám és testvérem kezelték a vagyonomat, annyira félresiklott az életem.” – idézte fel múltja sötét foltját Cicinho, akinek szavaiból azért következtethetünk arra, hogy szenvedélybetegsége bizony közrejátszhatott abban, hogy nem tudta befutni azt a karriert, amelyet jósoltak neki, amikor elindult az Atlético Mineiroból.