Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki Thorgan Hazard! – sajtóhír

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese a hírek szerint kész értékesíteni Thorgan Hazardot, aki iránt leginkább Angliából érdeklődnek.

(Photo by Helge Prang/GES-Sportfoto/Getty Images)

A Bild legfrissebb beszámolója alapján Thorgan Hazard Angliában köthet ki a nyári átigazolási időszakban. A belga szélső iránt a hírek szerint a Newcastle United érdeklődik a legélénkebben, akinek erősen kifelé áll a rúdja a Dortmundtól. A források alapján ugyanis a Dortmund sem marasztalná a 29 esztendős játékost, aki nem tudott meghatározó szerepet betölteni a sárga-feketéknél, ami elsősorban a sérülékénységének tudható be. A Bild szerint a vezetőség igen olcsón hajlandó értékesíteni Hazardot, és már egy 15 millió euró körüli ajánlatot is elfogadnának érte.

Thorgan Hazard 2019 nyarán került a Borussia Dortmundhoz. Az itt eltöltött 3 éve alatt 98 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 15 gólt és 20 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.