Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiában folytatja pályafutását Burak Yilmaz! – Hivatalos

A holland élvonalban folytatja pályafutása utolsó szakaszát Burak Yilmaz. A török gólvágó az előző évben a 15. helyen záró Fortuna Sittard gárdájához írt alá.

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Megvan Burak Yilmaz új állomáshelye. A török csatár két évet követően ingyen távozik a Lille gárdájától, ahol első évében bajnoki címet ünnepelhetett a csapattal. A 36 esztendős támadó pályafutása során harmadszor vág bele külföldi kalandba, Kína és Franciaország után ugyanis ezúttal Hollandiában fogja rúgni a bőrt. A gólvágó a Fortuna Sittard gárdájához írt alá, amely az elmúlt 4 évet egyaránt a holland élvonalban töltötte. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a támadó:

Nagyon várom már a Fortuna Sittardnál töltött időt. Számomra nagyon fontos volt, hogy a csapat egy olyan jövőképet tudott felvázolni nekem, amivel azonosulni tudok. De először a játékoskarriemre szeretnék koncentrálni, a többi majd csak ezután következik. A klub komoly célokkal vág neki a következő szezonnak, ehhez szeretnék hozzájárulni a jó teljesítményemmel és a tapasztalatommal.

Burak Yilmaz 5 évre kötelezte el magát új csapatánál. Ebből az első két évben játékosként fogja segíteni a klubot, majd csatlakozni fog az edzői stábhoz.