Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: a riválistól igazoltak válogatott játékost – HIVATALOS

Az NB I-be hosszú idő után visszajutó Vasas további két játékossal erősítette meg a keretét.

Az angyalföldiek két szabadon igazolható játékosra csaptak le, a városi rivális Budapest Honvéd saját nevelésű játékosát, Baráth Botondot. A 30 éves védő egy rövid amerikai kitérőt kivéve, egész pályafutása alatt a kispesti csapat játékosa volt. Baráth tagja volt a 2017-es bajnokcsapatnak is és 11-szer szerepelhetett a válogatottban is.

A másik játékos a pár napja Kisvárdáról távozó, Dombó Dávid. A 29 éves kapus két év után távozik Kisvárdáról, ahol alapemberre volt az elmúlt szezonban ezüst érmet szerző gárdának.

Mindkét játékos három évre írt alá.

“Mindkét érkezőnk jelentős élvonalbeli tapasztalattal, válogatott képességekkel és megfelelő karakterrel rendelkezik. Az új igazolásokkal a csapaton belüli posztonkénti versenyt szeretnénk tovább erősíteni. A szerződéskötések során ezúttal is fontos szempont volt, hogy mindkét játékos szabadon igazolható, motivált és rendelkezik az általunk keresett személyiségjegyekkel. Biztosak vagyunk benne, hogy a ránk váró kemény és hosszú szezonban meghatározó lehet az is, hogy az öltözőben növekedjen a kipróbált, komoly csatákban edződött játékosok száma. Kettejük érkezésével összesen 300 NB I-es mérkőzés tapasztalata kerül be az öltözőbe, ami fiataljaink számára is ösztönző és egyben komoly segítség is lehet” – nyilatkozta Nagy Miklósa klub honlapján.