Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpoolból erősít az AS Monaco! – sajtóhír

A Foot Mercato újságírója, Santi Aouna értesülései alapján az angol élvonalban (Premier League) szereplő Liverpool japán válogatott támadója, Takumi Minamino az AS Monacóban folytatja pályafutását…

A francia újságíró beszámolója szerint Takumi Minamino öt évre szóló szerződést fog aláírni az AS Monacóval, a hercegségiek pedig 15 millió eurót fognak fizetni érte, ez az összeg bónuszokkal együtt még tovább növekedhet. Csupán néhány apróbb részlet elintézése van hátra, minden bizonnyal hamarosan hivatalos lesz a japán támadó átigazolása. 

Takumi Minaminot a Red Bull Salzburgtól igazolta le a Liverpool FC 8,5 millió euró ellenében. A japán támadó nem tudta beverekedni magát az angol sztárcsapat kezdőjébe, ráadásul a klub fél évre kölcsönadta a Southamptonnak a folyamatos játéklehetőség remémyében, ám ott sem számított stabil alapembernek. Minamino 53 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a Liverpool szerelését, ezeken 14 találatot szerzett. Társaival megnyerte a Premier League-t, az FA-kupát és az Angol Ligakupát.