Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenhamből igazolna támadót a Real Madrid – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a Real Madrid támadót keres, és a Tottenham Hotspur csapatából is felkerült egy játékos neve a listára. 

(Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images)

Az olasz újságíró, Rudy Galetti információi szerint a Real Madrid listát készít azon támadókról, akik leigazolása szóba jöhet a csapatnál. A hírek szerint előkelő helyen szerepel a névsorban a Tottenham dél-koreai támadója, Szon Hungmin.

A 29 éves támadó remek szezont zárt a Premier League-ben: 35 mérkőzésen 23 gólt lőtt, amellyel karrierje során először hódította el az angol Aranycipőt, Mohamed Szalah-val megosztva. Ami még különlegesebbé teszi az idényét, hogy ebből a 23 találatból egy sem született tizenegyesből.

A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti a távozó Gareth Bale és Isco helyére keres új támadót a csapatba, a konzisztensen jól teljesítő Szon pedig remek választás lehetne erre a pozícióra. Ráadásul a nagy üzletük is kútba esett, miután Kylian Mbappé kikosarazta a spanyol csapatot és inkább úgy döntött, a PSG-ben marad.

Szon minden sorozatot figyelembe véve 324 alkalommal lépett pályára a Tottenham színeiben, ezeken pedig 131 gólt és 73 gólpasszt jegyzett.