Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a világbajnokság miatt klubot válthat a támadó! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Chelsea amerikai válogatott kiválósága, Christian Pulisic válaszúthoz érkezett a nyáron.

A 23 esztendős játékos 2019 nyarán nagy reményekkel érkezett a ‘londoni kékekhez’, ahol szép sikereket ugyan elért (pl. a Bajnokok Ligája győzelem), ám az állandó és meggyőző teljesítménnyel adós maradt.

Pulisic londoni időszaka inkább úgy jellemezhető, hogy voltak rövidebb periódusok, amikor fontos gólokat szerzett, meghatározó játékossá vált, de tartósan mégsem sikerült beverekednie magát a Chelsea kezdőcsapatába (a mögöttünk hagyott idényben 38 tétmeccsen mindössze 2207 játékpercet töltött a pályán a lehetséges 3420-ból – a szerk.) 

Most, a közelgő év végi világbajokság előtt, az angol sajtban megjelentek szerint Pulisic legfőbb célja, hogy hazáját a lehető legjobb formában megérkezve segítse Katarban – Ehhez viszont állandó játéklehetőségre lenne szükség – Ebből kiindulva merült fel egye esetleges kölcsönszerződé lehetősége.

A korábbi Chelsea-legenda, a Pulisicet korábbról jól ismerő Frank Lampard már jelezte is,hogy szívesen megadná az állandó lehetőséget az amerikai szélsőnek az Evertonnál. A hírek szerint a liverpooliak is jelezték már kölcsönvételi szándékukat a Chelsea-nek.

A fentiek ismeretében nem lenne meglepő, ha valós esély mutatkozna a klubváltásra.