Eldőlt! Megvan Pogba új csapata – sajtóhír

Hosszú-hosszú várakozás után nagyon úgy tűnik, hogy célegyenesébe fordult a Manchester United csapatától távozó világbajnok középpályás idei klubváltásának története…

(Photo by Manchester United/Manchester United via Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói értelmében a Manchester United csapatától távozó Paul Pogba megállapodott korábbi klubjával, a Juventusszal a nyári visszatérésről. Az olasz sportújságíró a kézzel foghatónak tekinthető transzfereknél használatos “here-we-go” jelzőt is hozzátette.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút a Juventusnak a MU kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de az évad végén lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a rendszeresen sérülésekkel bajlódó középpályás a legutóbbi idényben mindössze 20 bajnokin szerepelhetett.

A visszatérésre készülő labdarúgó korábban 2012 és 2016 között erősítette az olasz rekordbajnokot, melynek színeiben 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett.

Pogba megszerzése iránt korábban a Paris Saint-Germain és a Real Madrid csapata tanúsított komoly érdeklődést, valamint a Manchester City, amelynek ajánlatát visszautasította a francia futballista.

Romano információi szerint Pogba július elején kötheti meg a szerződését régi-új klubjával.