Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a Real Sociedad vinné most a korábbi szuper-tehetséget! – sajtóhír

A Real Madrid keretéhez 2019 óta tartozó, de komoly lehetőséget még nem kapó Takefusa Kubo számára úgy tűnik a következő szezon sem hozza majd el nagy áttörést a blancóknál. 

Az FC Tokyo együttesétől korábban nagy reményekkel érkező japán válogatott játékost eddig rendre kölcsönadták a blancók (legutóbb a Mallorca együtteséhez, ahol 27 bajnokin és 3 kupameccsen játszott is a szezonban- a szerk.). A spanyol lapok szerint a sor folytatódhat, most éppen a Real Soceidaddal.

A beszámolók szerint a baszkok már jelezték ezen szándékukat a Realnak. Madridban úgy hírlik, nem zárkóznának el a lehetőségtől, lévén, hogy Kubo egy, a spanyol bajnokság legjobb együtteseinek körébe tartozó csapatnál ‘erősödhet’ tovább.

Egyes beszámolók szerint a Transfermarkt által 7,5 millió euróra taksált 21 esztendős játékost akár még hosszabb távon is elengedne a Real; netán el is adna (Kuba szerződése 2024-ig szolna Madridban – a szerk.) – utóbbi esetében vételi opcióval.

Takefusa Kubo eddig a Real Madridban még nem szerepelt tétmérkőzésen, ami könnyen lehet, hogy a következő idényben sem változik.