Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kötött a Leverkusen csillaga – HIVATALOS

A Bayer Leverkusen csapata a csütörtöki napon fontos bejelentést tett a csapat egyik legjobb játékosa jövőjével kapcsolatosan…

(Photo by Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images)

A német bajnokság (Bundesliga) előző kiírását a harmadik helyen záró Bayer Leverkusen csapata a csütörtöki napon megerősítette, hogy 2027-ig megújította 19 éves csillaga, Florian Wirtz szerződését a klubnál.

“A Leverkusen és Florian kapcsolata már most egy rendkívüli siker történet. Egy igazán különleges labadrúgó, aki nagyon sokat jelent a kluboknak. Továbbra is igyekszünk lehetőséget kínálni számára egy fantasztikus karrierhez” – jegyezte meg Simon Rolfes, a “gyógyszergyáriak” sportigazgatója.

A csapat saját nevelésű játékosa idén összességében a harmadik, egyben a második teljes szezonját töltötte a felnőtt csapatnál. Wirtz minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzés alatt tíz találatra volt képes a Leverkusen színeiben az elmúlt kiírás során, miközben a neve már egyre több európai sztárcsapat jövőbeli tervei között merült fel. Mostani hosszabbítása egyúttal azt jelenti, hogy a klubja továbbra is minél tovább szeretne számítani a szolgálataira.