Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb sztár leigazolásán dolgozik a Manchester City – sajtóhír

Portugál sajtóértesülések szerint a Manchester City Erling Haaland mellett egy másik fiatal tehetség leigazolásán dolgozik. 

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

A portugál sportújságíró, Bruno Andrade szerint a Manchester City le szeretné igazolni az Atlético Madrid támadóját, Joao Félixet. Úgy tűnik, nem Erling Haaland az egyetlen fiatal tehetség, akire nyáron lecsapna Pep Guardiola, aki arra kérte az angol klub vezetőségét, hogy kezdjenek el dolgozni a portugál tehetség szerződtetésén.

Az üzlet azonban erősen függ attól, hogy a City el tudja-e adni nyáron Raheem Sterlinget és Gabriel Jesust, mivel az eladásukból befolyt összeget használnák fel Joao Félix megszerzésére.

A City eddig még csak Haaland érkezését jelentette be a nyári átigazolási időszakban. A norvég támadó 60 millió euró ellenében érkezett a Borussia Dortmundtól.

Joao Félix 2019-ben igazolt az Atlético Madridba a Benfica csapatától 127 millió euróért. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 110 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 29 gólt és 15 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig érvényes a spanyol klubnál.