Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Union Berlin támadójával erősített a Nottingham Forest! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Nottingham Forest együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették az Union Berlin támadóját, Taiwo Awoniyit.

(Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images)

Klubrekordot jelentő összegért szerezte meg legújabb játékosát a Nottingham Forest. A PL-be frissen feljutó együttes ugyanis az Union Berlin támadóját, Taiwo Awoniyit igazolta le, akiért 20,5 millió eurót fizettek. A 24 esztendős csatár 5 évre kötelezte el magát új állomáshelyén. Awoniyi kiváló szezont zárt az Union Berlin színeiben, ugyanis 43 találkozón 20 gólt és 5 gólpasszt hozott össze, nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy csapata az 5. helyen végzett a Bundesligában. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a támadó:

Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Mindig is arról álmodoztam, hogy a Premier Leaguben szerepelhetek, és most ez megadatott. A Forest egy komoly ambíciókkal rendelkező nagy múltú csapat, amelynek szeretnék a részese lenni.

Taiwo Awoniyi összesen 2 szezont töltött el az Union Berlinnél. A csapat mezét 65 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 25 találatot és 9 asszisztot ért el.