Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale már új csapata mezében pózolt – videóval

Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Madridtól távozó szélső közel áll ahhoz, hogy leszerződjön új klubjához…

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

A Real Madrid csapatától lejáró szerződése révén távozó Gareth Bale a hivatalos twitter-csatornáján egy olyan rövid videót tett közzé, melyben már új csapata, az MLS-ben szereplő Los Angeles FC mezében mezében és sapkájában mutatkozik. A felvétel mellé félreérthetetlen utalást tett:

“Hamarosan találkozunk, Los Angeles.”

A walesi szélső hazája vb-kijutásával mindenképpen folytatni akarja karrierjét legalább a novemberi világbajnokságig, így ideális lehetőségnek tűnik számára, hogy tavasztól őszig tartó MLS-szezon hátralévő szakaszára csatlakozzon a kaliforniai gárdához.

Bale annak idején 2013-ban közel 100 millió euró ellenében hagyta el a Tottenham csapatát, és szegődött a Real Madrid szolgálatába. A rutinos szélső éveken át a “királyi gárda” meghatározó szereplője volt, azonban a 2019-2020-as idénytől kezdve elvesztette helyét és renoméját a csapatnál, menet közben sérülések, formahanyatlások és magatartásbeli problémák tarkították mindennapjait.

A 32 éves szélső tavaly nyáron kölcsönben visszatért a londoni gárdához, ahol ismét motiváltabban játszott és valamit megcsillogtatott egykori képességeiből, miközben 34 tétmeccsen 16 gólt szerzett a Spurs mezében. Az elmúlt idényre újból visszakerült a Realhoz, ám sorozatos sérülései és/vagy gyenge formája miatt mindössze öt bajnokin tudott pályára lépni.