Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belga támadót igazolna a Leeds United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leeds United együttese szeretné leigazolni Charles De Ketelaerét a Club Bruggetől.

(Photo by Maarten Straetemans/Isosport/MB Media/Getty Images)

Charles De Ketelaere több topcsapat figyelmét is felkeltette az elmúlt szezonban. A 21 esztendős játékos, akit a középpályán és a támadósorban is lehet használni, ugyanis 49 meccsen 18 gólig és 10 gólpasszig jutott, amivel komoly részt vállalt a Club Brugge sikeres szezonjából. Nem meglepő módon számos kérője van a belga támadónak, leginkább Olaszországból és Angliából. A hírek szerint a Serie A-ból az AC Milan és a Napoli szeretné megszerezni a játékjogát, míg a szigetországból a Leicester City és a Leeds United érdeklődéséről lehet hallani. A hírek szerint utóbbi olyannyira elkötelezett De Ketelaere megszerzése iránt, hogy már meg is tették első ajánlatukat a Brugge felé egy 30 millió eurós csekk formájában. A források alapján viszont a belga együttes ennél többet szeretne kapni egyik legnagyobb értékéért, főleg annak fényében, hogy mekkora az érdeklődés iránta.

De Ketelaere 2019 nyarán került fel a Club Brugge felnőttei közé. A klub színeiben azóta 120 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 találatot és 20 előkészítést jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.