Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James Rodriguez újra Európában szeretne játszani – sajtóhír

Sajtóhírek szerint a jelenleg Katarban futballozó James Rodriguez vissza szeretne térni Európába, ezért utasította vissza a Dél-Amerikából érkező ajánlatokat is. 

(Photo by Simon Holmes/NurPhoto via Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano szerint James Rodriguez vágya, hogy újra Európában játsszon. A korábban a Real Madridban, a Bayern Münchenben és az Evertonban is megforduló kolumbiai középpályás jelenleg a katari Al-Rayyan csapatában futballozik, ahová 2021-ben igazolt 8 millió euró ellenében, és hiába van egy 2024-ig szóló szerződése a klubnál, egyre biztosabb, hogy távozni fog.

James a minap kapott egy ajánlatot a brazil Botafogo csapatától, azonban ezt visszautasította, mivel vissza akar térni sikerei helyszínére. Azonban ez volt az egyetlen konkrét ajánlat, amit eddig kapott, de várja az európai csapatok jelentkezését.

James karrierje a 2014-es világbajnokság után indult be, miután leigazolta a Real Madrid az AS Monacótól 75 millió euróért. 2017-re viszont már létszámfelettivé vált, és két évre kölcsön adták a Bayern Münchennek. Visszatérte után még egy szezont a spanyol csapatnál töltött, majd 2020-ben Carlo Ancelotti közbenjárásával az Evertonhoz szerződött, ahol mindössze egy szezont töltött, majd Katarba igazolt.