Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban folytathatja pályafutását a PSG-t elhagyó Di María – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germaintől lejáró szerződéssel távozó Ángel Di María egyre közelebb áll ahhoz, hogy Olaszországba igazoljon. 

(Photo by John Berry/Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Juventus közvetlenül felvette a kapcsolatot a PSG-től távozó Ángel Di María képviseletével, mivel Paul Pogba mellett az argentin támadó a fő célpontja a torinói együttesnek. A hírek szerint a tárgyalások már a végső fázisba léptek, és már csak az utolsó simítások vannak hátra, illetve az, hogy a játékos is igent mondjon az ajánlatra.

Az olasz Football Italia viszont úgy tudja, mostanra ez is megtörtént, és hamarosan érkezhet a Juve bejelentése az argentin támadó leigazolásáról.

Di María 2015 óta volt a PSG játékosa, miután 63 millió euróért megvásárolták a Manchester United csaptától. Szerződése június 30-val jár le a párizsi alakulatnál, a felek pedig úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg azt. Az argentin támadó minden sorozatot figyelembe véve 295 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, amelyeken 93 gólt és 119 gólpasszt jegyzett.