Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: tanácstalanság a tartalék ügyében

Cristiano Ronaldo 2018-as távozásakor nagy-nagy reményekkel tért vissza a Real Madridhoz a korábbi dominikai válogatott Mariano Díaz. A 28 éves támadó szerződéséből még egy év van hátra, de már nagyon szeretne távozni a „Királyiaktól”.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

A Real Madridnál nevelkedett játékos képtelen volt megvetni korábban a lábát a Real Madridban, de egyetlen lyoni éve meggyőze Florentino Pérez elnököt a visszavásárlásáról. Azonban az egyetlen dominikai válogatottságig jutó csatár nem tudta megváltani a világot, esélye sem volt arra, hogy átvegye Cristiano Ronaldo örökét. Sőt, a veteránná nemesedett Karim Benzema árnyékában alig tudott labdába rúgni. Az elmúlt idényben mindössze kilenc spanyol bajnokin mindössze egy-egy gólra és gólpasszra volt jó.

Mariano Díaz állítólag szeretne már rendszeres játéklehetőséget kapni, és elfogadta, hogy erre nem lesz lehetősége a BL-győztes madridiaknál. A focista ügynöke kijelentette, hogy védence nem akar mindenképp lelépni a fővárosiaktól, és alaposan megfontolja, hogy milyen ajánlatra mondjon igent.