Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb idényre adták kölcsön a magyar válogatott játékosát – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttese a következő idényre ismét kölcsönadta a magyar válogatott szélsővédőt…

A svájci bajnokságban (Super League) szereplő Grasshoppers egyesülete büszkén tudatta hivatalos csatornáin keresztül, hogy a következő idényre is kölcsönvették Bolla Bendegúz játékjogát a Wolverhamptontól.

Bendi visszatérése nagyon fontos számunkra. Nagyon jól ismeri a játékrendszerünket, és pontosan tudja, mit várok el tőle. Az elmúlt idényben már bizonyította a képességeit, és még mindig hatalmas potenciál rejlik benne a további fejlődésre. Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évig vele dolgozhatok” – nyilatkozta a svájci csapat vezetőedzője, Giorgio Contini vezetőedző.

A 22 éves jobbhátvéd az előző idényben 30 bajnoki mérkőzés alatt négy gólt és három gólpasszt szorgoskodott össze a zürichi csapat színeiben.

A MOL Fehérvár korábbi játékosa, Bolla a tavalyi bemutatkozása óta eddig hét alkalommal lépett pályára Marco Rossi nemzeti válogatottjában, a legutóbbi Nemzetek Ligája-mérkőzéseken alatt is szerephez jutott.