Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Feyenoord védője lehet a Manchester United első nyári szerzeménye! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Feyenoord védőjét, Tyrell Malaciát.

(Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

A szinte mindig jól értesült Fabrizio Romano arról számolt be, hogy közel áll ahhoz a Manchester United együttese, hogy bejelentse első nyári igazolását. A “Vörös Ördögöknek” ugyanis sikerült megegyezniük a Feyenoord együttesével Tyrell Malacia átigazolását illetően. A források alapján a manchesteriek 15+2 millió eurót fizetnének a balhátvédért, akivel még a személyes feltételeket illetően tárgyalniuk kell. A beszámolók szerint viszont Malacia nem csak a Manchester Uniteddel tárgyal, ugyanis ezt az átigazolási díjat a Lyon és a West Ham United is kész kifizetni a 22 éves védőért, aki így 3 csapat közül választhat a következő napokban.

Tyrell Malacia 2017 nyarán került fel a Feyenoord felnőttei közé. A klub színeiben 136 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 10 gólpasszig jutott. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 17 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.