Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökországban folytatja a Real és a PSG egkyori játékosa – HIVATALOS

A török másodosztály elmúlt idényének megnyerésével az élvonalba visszatérő Ankaragücü gárdája ismert játékossal erősítette meg keretét…

A török bajnokság (Süper Lig) friss feljutójának számító Ankaragücü együttese bejelentette, hogy egy+egy évre szóló megállapodást kötött a fénykorában nagyobb csapatokban is szereplő Jesé Rodríguezzel.

A 29 esztendős spanyol támadó a Real Madrid neveléseként kezdte pályafutását, és a profik között is a “királyi gárdában” tette le a névjegyét, ám ahhoz képest, hogy 2011 és 2016 között mekkora jövőt jósoltak neki, ebből semmit nem tudott beváltani. A madridiak 2016-ban 25 millió euró ellenében adtak túl rajta, azonban a Paris Saint-Germainnél képtelen volt állandó játéklehetőséget kiharcolni magának. Kölcsönben több csapatnál megfordult, ám a Las Palmas, a Stoke City, a Real Betis és a Sporting CP együttesénél sem véglegesítették őt.

Jesé az elmúlt másfél szezont újra a kanári-szigeteki gárdánál töltötte, az elmúlt idény során 11 góllal segítette a spsanyol másodosztályú Las Palmast, összességében 57 találkozón 13-szor tudott eredményes lenni soraikban.