Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb olasz játékos igazolt az MLS-be – HIVATALOS

Az MLS-ben szereplő Toronto FC csapata a szerdai napon újabb rutinos olasz labdarúgó szerződtetését jelentette be…

Lorenzo Insigne leigazolása után a Toronto FC csapata újabb tapasztalt olasz játékost szerződtetett, miután aláíratta a másodosztályba kieső Genoától távozó csapatkapitányt, Domenico Criscitót.

A 35 esztendős balhátvéd a Grifoni és a Juventus akadémiáján nevelkedett, majd felnőtt karrierje jelentős részét ugyancsak az egyesület színeiben töltötte. Criscito 2011 és 2018 között a Zenit Szentpétervár játékosa volt, ahonnan négy évvel ezelőtt tért vissza Genovába. A rutinos labdarúgó a több különböző megszakítás alkalmával eddig 274 pályára lépést vállalt a klub színeiben, mely során hátvéd létére 30 találatot és 13 előkészítést regisztrált.

Criscito tagja volt a 2009-es U21-es Európa-bajnokságon bronzérmes olasz korosztályos válogatottnak, míg a felnőttek közt 26 mérkőzés jutott neki a nemzeti csapatban.

A nápolyi klublegendán és a genovai kapitányon kívül a közelmúltban a torinóiak hátvédvezére, Giorgio Chiellini is az MLS-be tette át a székhelyét, azonban az Európa-bajnok védő nem a másik kettő csapatában, hanem a Los Angeles FC-ben játszhat.