Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Samuel Umtiti visszatérhet Franciaországba – sajtóhír

Francia sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona védője, Samuel Umtiti idén nyáron mégis elhagyhatja a katalán gárdát, és visszatérhet Franciaországba.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A francia L’Equipe információi szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Rennes csapata elkezdett érdeklődni a Barcelona védője, Samuel Umtiti iránt.

A francia játékos továbbra is problémát jelent a katalán gárdának. A szerződésében hatalmas fizetést rögzítettek, folyamatosan sérülésekkel küzd, és hiába próbálja évek óta eladni őt a Barcelona, képtelenek megszabadulni tőle. Jelenleg a kontraktusa átstrukturálásán dolgozik a klub, de a legjobb az lenne, hogy ha végleg el tudnák adni a játékost.

A Rennes azonban a hírek szerint csak kölcsönben gondolkodik vételi opcióval, ami bár nem tökéletes, de így is segítség lenne a Barca számára.

Umtiti 2016-ban igazolt a francia Olympique Lyon csapatából a Barcelonába 25 millió euró ellenében. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 132 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt is szerzett.