Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új edzőjét a Lille – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt szezonjában gyengélkedő Lille OSC új vezetőedző érkezését jelentette be…

A Lille OSC csapata megerősítette, hogy a következő szezontól Jocelyn Gourvennec helyett immár Paulo Fonseca fogja irányítani az együttest, miután az elmúlt szezont csak a tizedik helyen zárták.

Az előző idényt megelőző két évben az AS Roma csapatát irányító portugál edző 2019 nyarán került a “farkasok” kispadjára, ám miután mindkét évébenlecsúsztak a Bajnokok Ligája-indulásról, a második idényben pedig az Európa-liga elődöntőjében súlyos pofonba szaladtak bele a Manchester United ellen, kiadták az útját. Fonseca a múlt nyáron a hírek szerint több angol csapattal is tárgyalt, de nem tudott megállapodni velük és másokkal sem, így az előző szezont teljes egészében kihagyta, azonban visszatérni készül a kispadra.

A 49 esztendős tréner korábban hazájában többek közt az FC Porto (2013-2014) és a Sporting Braga (2015-2016) mestere is volt, de irányította a Sahtar Donyeck (2016-2019) csapatát is.