Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern elutasította a Barca újabb próbálkozását – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban már hetek óta téma a Bayern München gólgyárosának klubváltása, de továbbra sem történt előrelépés…

(Photo by Krzysztof Zatycki/NurPhoto via Getty Images)

A Bild információi szerint a Bayern München csapata elutasította a Barcelona újabb, 40 millió eurós ajánlatát, melyet a katalánok Robert Lewandowski megszerzésre tettek. A német forrás szerint a bajorok legalább 50 millió eurót kérnek a támadóért, mások szerint minimum 60 millió euró ellenében adnák csak el őt.

A 33 éves csatárt még egy évig szerződés köti a bajorokhoz, de a klub sportigazgatója is megerősítette, hogy a labdarúgó a távozását kérte, ugyanakkor a klub folyamatosan azt hangoztatta, hogy a játékosnak ki kell töltenie a szerződését. Lewandowski összesen hetedik, sorozatban ötödik alkalommal lett a Bundesliga gólkirálya, miután 34 mérkőzésen 35 gólt szerzett az elmúlt kiírásban.

Mint ismeretes, az európai aranycipőst már hetek óta összeboronálták a Barcelona csapatával, és a kiszivárgott információk szerint azért kérte a bajoroktól a távozását, mert a jövőben kizárólag a katalán együttes soraiban szeretne játszani. A lengyel gólgyáros állítólag szóban már elígérte magát a katalánoknak, akikkel három évre szóló szerződést készül kötni, amennyiben az érintett klubok megegyeznek az átigazolásának feltételeiről.

A gólerős támadó a 2014-es megszerzése óta 375 pályára lépés alatt 344 gólig jutott a müncheni alakulat színeiben.