Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos bejelentést tett a Liverpool – HIVATALOS

Sadio Mané nyári távozása után a Liverpool egy másik bizonytalan sorsú támadójának további sorsával kapcsolatban is okosabbak lettünk…

A Liverpool csapata megerősítette, hogy további két évvel, 2025-ig meghosszabbította rutinos csatára, Mohamed Szalah jövő nyárig érvényes szerződését.

A 29 éves egyiptomi támadó a 2017-es leigazolása óta összességében 239 tétmeccsen 153 gólt szerzett a “vörösök” színeiben, akikkel angol bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert. Szalah az aktuális kiírásban 27 bajnokin 20 gólt szerzett, mellyel vezeti a Premier League góllövőlistáját. A szigetországi sajtó szerint korábban rendszerint a távozását kezdte pedzegetni, mivel egészen mostanáig nem közeledtek egymáshoz az álláspontok.

Szalah esetleges megszerzésével az elmúlt hetekben többek közt a Barcelona, a Juventus és a Paris Saint-Germain csapata is érdeklődött.

Mivel korábban Szalah maga is kacérkodott a klubváltás lehetőségével, jelen állás szerint egyáltalán nem lehetünk biztosak benne, hogy valóban ki is fogja tölteni a szerződését, de annyit már sikerült elérnie a Liverpoolnak, hogy jövő nyáron ne veszítsék el őt ingyen.