Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! CR a távozását kérte a Manchester Unitedtől – sajtóhír

A szigetországi sajtóban napról napra újabb és újabb találgatások jelennek meg a Manchester United bizonytalan sorsú klasszisával kapcsolatban…

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

A The Times legfrissebb információi szerint Cristiano Ronaldo kérte a Manchester United vezetőségét, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhasson a csapattól a nyári átigazolási időszak során.

A rutinos labdarúgó a múlt nyári visszatérése óta 38 mérkőzésen 24 gólt szerzett a “vörös ördögök” színeiben, ebből 18 találatot a Premier League-ben termelt. A szigetországi sajtóban folyamatos találgatások kísérik CR manchesteri jövőjét, ugyanis az angol lapok szerint a portugál játékos elégedetlen csapata átigazolási időszakban nyújtott teljesítményével, és mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt a 2022-2023-as idény folyamán.

Ronaldo úgy tűnik egyre inkább nyitott a váltásra, ügynöke pedig igyekszik a kívánságának megfelelően minél több klub vezetőségével puhatolózó tárgyalásokat folytatni az átigazolásának előkészítése érdekében.

Az eddigi híresztelések szerint leginkább a Chelsea vagy az AS Roma lehet nyitott a portugál világsztár nyári leigazolására.