Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért korábbi csapatához a Barcelona holland támadója – HIVATALOS

A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően az elmúlt idényben a Barcelona által kölcsönzött rutinos támadó visszatért korábbi klubjához…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A PSV Eindhoven csapata hivatalos csatornáin keresztül adta hírül, hogy hároméves megállapodást kötött visszatérő támadójával, Luuk de Jonggal.

A 31 éves támadó 2014 és 2019 között már erősítette a csapatot, amikor minden sorozatot figyelembe véve 204 mérkőzés alatt 112 gólt szerzett. Hazájában ezen kívül a De Graafschap és a Twente csapatait erősítette, de megfordult a Newcastle United és a Borussia Mönchengladbach alkalmazásában is. De Jong 2019-ben került a Sevillához, ahol két év alatt tíz gólig jutott a spanyol bajnokságban, majd a legutóbbi idényt az andalúziaiaktól kölcsönben a Barcelonánál töltötte, erejéből 29 mérkőzés alatt hét találatra futotta a katalánok dresszében, akik nem marasztalták őt.

“Komoly erőfeszítéseket tettünk, hogy véglegesítsük az igazolást még hétfő előtt, amikor a csapat Németországba indul edzőtáborba. Kemények voltak a tárgyalások mind Luukkal, mind a Sevillával. Vissza akartuk hozni Eindhovenbe már az elmúlt idény kezdete előtt és nagyon elégedettek vagyunk, hogy most sikerrel jártunk” – mondta John de Jong, a PSV  sportigazgatója.