Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A folytatásra készül a veterán közönségkedvenc – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint a Sampdoria csapata hamarosan bejelenheti veterán csapatkapitánya szerződéshosszabbítását…

(Photo by Danilo Vigo/LiveMedia/NurPhoto via Getty Images)

Gianluca Di Marzio beszámolói értelmében a Sampdoria csapata a hétfői napon bejelentheti veterán csapatkapitánya, Fabio Quagliarella szerződésének meghosszabbítását a következő idényre.

A 39 éves gólfelelős 2005-2006-os szezont töltötte a Blucerchiati alkalmazásában, valamint 2016 januárja óta erősíti ismét a csapatot. Quagliarella ezalatt 105 gólt szerzett a genovai egylet színeiben, összességében pedig 181 találatnál jár a Serie A-ban, miközben a Torino, az Ascoli, az Udinese, a Napoli és a Juventus szerelését viselte még. A nagy góljairól mindig emlékezetes veterán harcos a 2018-2019-es idényben 26 találatával lett az olasz első osztály gólkirálya, míg 2009-ben és 2019-ben egyaránt az ő nevéhez fűződött az év gólja a Serie A-ban.

Az olasz transzferguru értesülései szerint Quagliarella mindössze évi 500 ezer eurós fizetés mellett írhat alá a következő idényre, miközben góljaiért teljesítményprémiummal honorálhatják majd.

Quagliarella 2007 és 2019 között 28 alkalommal húzhatta magára az olasz válogatott szerelését.