Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Modric: “Amíg jól érzem magam, addig folytatom…”

A Real Madrid rutinos középpályása annak ellenére, hogy szeptemberben már a 37. születésnapját fogja ünnepelni, továbbra is motiváltnak tűnik…

(Photo By Oscar J. Barroso/Europa Press via Getty Images)

A BL-győztes Real Madrid horvát középpályása, Luka Modric egy közelmúltban adott interjúban a jövőbeli terveiről adott tájékoztatást:

“Amíg jól érzem magam, és az edző is azt akarja, hogy a csapatban legyek, addig folytatom. Azért jöttem a csapathoz, hogy trófeákat nyerjek, mert ez számít, az emberek ezért emlékeznek rád. De még a legmerészebb álmaimban sem számítottam arra, hogy tíz évvel később húsz trófeám lesz a Reallal.”

A rutinos klasszis hatalmas tisztelettel beszélt a csapat sikeredzőjéről, Carlo Ancelottiról: “nyugalmat, stabilitást hozott, és megteremtette a kölcsönös bizalom légkörét. Tudása tekintélyt parancsol, hozzáállása pozitív és alázatos, korrekt és jó szándékú, s képtelenség, hogy ezzel bármelyik játékos is visszaéljen.”

Modric a madridiaknál eltöltött tíz esztendő alatt 436 mérkőzésen lépett pályára, és amint említette húsz trófeát nyert a csapattal. A középpályás dicsőségtablóján például öt Bajnokok Ligája-győzelem, négy klubvilágbajnoki cím vagy éppen három spanyol bajnoki cím szerepel.