Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol válogatott középpályást igazolt a Manchester City – HIVATALOS

A Premier League címvédője meg is találta a kilenc évet követően távozó Fernandinho helyettesét, aki bajnokságon belülről érkezik.

A Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy sikerült leigazolniuk a Leeds United védekező szellemű középpályását, Kalvin Phillipst. A 26 éves játékos hosszútávú szerződést kötött az égszínkékekkel, ugyanis 2028-ig kötelezte el magát újdonsült csapatával.

A pontos átigazolási díjat egyelőre nem hozták nyilvánosságra a felek, de a hírek szerint 42 millió fontot (~ 49 millió euró) és további bónuszokat fizet a Premier League címvédője a 23-szoros angol válogatott labdarúgóért.

Phillips a Leeds korosztályos csapataiban nevelkedett, itt járta végig a ranglétrát, soha egyetlen percet sem töltött másik csapatban. A Fehérek felnőtt keretébe 2015-ben került fel, ahol összesen 232 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 13-13 gólt és előkészítést jegyzett.

Manchester City   

Érkezők: Erling Haaland (60 millió – Borussia Dortmund), Kalvin Phillips (49 millió – Leeds), Julián Álvarez (River Plate – kölcsönből vissza).

Távozók: Pedro Porro (Sporting CP – 8,5 millió), Fernandinho (Athletico Paranaense – ingyen).