Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: Frank Lampard a Chelsea-ből erősítene!

Angol lapértesülések szerint a korábbi Chelsea-ikon is bejelentkezett a ‘londoni kékekhez’ egy sikeres Southamptonnál eltöltött kölcsönjáték után visszatérő Armando Brojaért. 

Jelen állás szerint a Soton színeiben a Premier League-ben is bizonyító (az elmúlt idényben 32 meccsen 6 gól és egy gólpassz volt a mérlege a csatárnak, aki mindemellett fizikai jelenléte miatt is állandó fenyegetést jelentett a védelmekre nézve – a szerk.) Broja a Chelsea-vel kezdte a felkészülést, ám mindez hamar megváltozhat.

Frank Lampard és az Everton ugyanis kiszemelte a 20 esztendős albán csatárt, mégpedig a Tottenhamhez szerződő Richarlison pótlására.

A Daily Mail beszámolja szerint Lampard abban reménykedik, hogy a Cheslea-hez fűződő viszonyát kihasználva (Broja egyébként fiatalkora óta Londonban pallérozódott – a szerk.) megszerezhetik a csatárt, akinek helyzete nagyban függ az angol fővárosban a nyári érkezőktől is: elengedik-e kölcsönbe?; Megkapja-e az esélyt Thomas Tuchel vezetőedzőtől is? ; Avagy már több mint 20 millió eurónál járó játékjogát értékesíti-e a klub?