Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Még a héten megérkezhetnek a Juventus új igazolásai – sajtóhír

Megbízható forrás szerint akár még a héten pont kerülhet a Juventus két régóta kiszemelt játékosa ügyének végére…

Romeo Agresti információi szerint az olasz rekordbajnok Juventus vezetősége azon dolgozik, hogy szabadon igazolhatóként érkező két új játékosa, Paul Pogba és Ángel Di María a szombati napon megérkezzen a csapathoz.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a Paris Saint-Germain alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú időn át meghatározó játékosnak számított. Di María a legutóbbi idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít. A párizsi csapattal öt-öt francia bajnokságot és francia kupát, valamint négy-négy helyi ligakupát és szuperkupát nyert, azonban lejáró szerződése nem került megújításra.

A 28 éves francia középpályás annak idején, 2016 nyarán mintegy 105 millió euró ellenében intett búcsút éppen a Juventusnak a Manchester United kegyeiért, ahol azonban az eddig eltelt időszakban hosszabb távon képtelen volt beváltani a hozzáfűzött reményeket. Pogba viszonya egyre inkább megromlott a klub vezetésével, és nagyon úgy tűnt, hogy már csak távozásának időpontja lehetett a kérdéses, azonban egyelőre még maradt a csapatnál, de az évad végén lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra. Visszatérése óta valamivel több 200 mérkőzésen lépett pályára, de a rendszeresen sérülésekkel bajlódó középpályás a legutóbbi idényben mindössze 20 bajnokin szerepelhetett. A visszatérésre készülő labdarúgó korábban 2012 és 2016 között erősítette az olasz rekordbajnokot, melynek színeiben 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett.