Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Spurs korábbi edzőjének új csapata – HIVATALOS

Az elmúlt szezon első felében a Tottenham kispadjáról menesztett portugál szakember bő féléves kihagyást követően írt alá új csapatához…

A szaúdi Al-Ittihad csapata kinevezte a korábban éveken át Angliában dolgozó Nuno Espirito Santót, aki a román Cosmin Contrát váltotta új állomáshelyén.

A 48 éves portugál tréner négy éven át irányította a Wolverhampton csapatát, melyet feljuttatott a másodosztályból, majd kétszer is a hetedik helyre kormányozta őket a Premier League-ben úgy, hogy rendszerint még a legnagyobb klubokat is el-elkapták és sokak számára lettek a tipikus, feltörekvő kis csapat a ligában. Az egykori válogatott kapus edzői pályafutása során korábban a Valencia (2014-2015) és az FC Porto (2016-2017) csapatait irányította. Nuno legutóbb a már említett Spursnél próbálkozott, ahol viszont nyári kinevezése után már november 1-jén lapátra került mindössze 17 találkozóval a háta mögött.

Az Il-Ittihad csapata a korábbi nagy előnye ellenére csak a második helyen zárta a szaúdi bajnokság (Saudi Professional League) közelmúltban befejezett idényét az Al-Hilal mögött.