Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Első osztályú csapatnak adta kölcsön fiatal csatárát a Milan – HIVATALOS

Az olasz bajnoki címvédő AC Milan csapata úgy döntött, hogy a több játéklehetőség reményében a következő idényre is kölcsöandja tehetséges támadóját…

Az olasz első osztályba frissen visszatérő Lecce csapata a következő idényre vételi opcióval kölcsönvette az AC Milantól Lorenzo Colombót. A megállapodás értelmében a Rossonerinek visszavásárlási lehetősége lesz a támadóra.

A milánóiak 20 éves saját nevelésű támadója az 2019-2020-as idényben debütált a patinás egylet első csapatának soraiban, és a következő szezonban is kapott lehetőséget négy bajnokin és öt Európa-liga-mérkőzésen, az esetek többségében csereként, ám később inkább a kölcsönadása mellett döntöttek. 2021 tavaszán a másodosztályú Cremonese soraiban 13 találkozón egy találatig jutott, az elmúlt idényt pedig teljes egészében a B-s SPAL-ban töltötte, ahol hat találatig jutott 34 fellépés alatt.

Colombo évek óta meghatározó szereplője a korosztályos olasz válogatottaknak, az U17-es együttesben 20 pályára lépés alatt hat gólt szállított, mostanság pedig már az U21-es korosztályos nemzeti csapat alapemberének számít.