Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: Ten Hag megérkezett, az MU kiütötte a Liverpoolt! – videóval

Fölényes győzelemmel indult az Erik ten Hag-éra a Manchester Unitednél: a Vörös Ördögök felkészülési mérkőzésen négygólos sikert arattak a Liverpool FC ellen. Az összecsapáson a Pool nyári sztárigazolása, Darwin Núnez is bemutatkozott.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Ugyan a Liverpool sokkal inkább tartalékosan kezdett, mint az ellenfele, azért így is olyan játékosok kaptak helyet a csapatban, mint Roberto Firmino, Jordan Henderson vagy éppen Alisson Becker. Ten Hag nem vacakolt, Cristiano Ronaldo hiányában talán a lehető legerősebb kezdőjét küldte a pályára.

Ahogyan arra a nevek alapján számítani lehetett, Jürgen Klopp csapatának a védelmi harmadán ment el a mérkőzés, hiszen már a 33. percben 3–0 volt az eredmény: a gólok sorát Jadon Sancho nyitotta egy óriási védői bakinak köszönhetően, majd érkezett Fred gyönyörű emelése és Anthony Martial mintaszerű befejezése. A fordulást követően – ahogyan az a felkészüli meccseken lenni szokott – mindkét gárda lecserélődött, ám ebből is az MU jött ki jobban: a 76. percben egy káprázatos, ám egyben borzalmasan levédekezett kontra végén az ifjú Facundo Pellistri állította be a végeredményt.

A már említett Núnez nagyjából fél órát kapott a liverpooliaknál, ziccert is rontott…

Barátságos mérkőzés
Manchester United FC – Liverpool FC 4–0 (3-0)
Helyszín: Bangkok, Rajamangala Stadion
Gólszerzők: Sancho (12.), Fred (30.), Martial (33.), Pellistri (76.)

A találkozó videós összefoglalója: