Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végre! Eldőlt Dembélé jövője a Barcánál – sajtóhír

Az átigazolási pletykák legmegbízhatóbb forrása “áldásat adta” arra, hogy eldőlt a Barcelona támadójának kálváriája…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

Fabrizio Romano szerda délelőtt megerősítette, hogy megszületett a teljes egyezség, és a Barcelona lejáró szerződésű támadója, Ousmane Dembélé rövidesen további két évvel meg fogja újítani megállapodását.

A 25 éves világbajnok szélső aktuális szerződése az évad végeztével jár, így ingyen hagyhatná a háta mögött a katalán klubot amennyiben nem hosszabbítják meg a szerződését. Dembélé az elmúlt szezonban 32 meccsen jutott szóhoz egészségi állapotából kifolyólag, a bajnokságban 21 meccsen egyetlen gólt szerzett 11 (!) gólpassz mellett. Januárban még mindenképpen szabadulni akartak tőle, Xavi Hernández vezetőedző azonban bízott benne, és egyre hasznosabb tagja tudott lenni a megfiatalított csapatnak, és állítólag szívesen megtartanák őt, a feleknek azonban ezidáig nem sikerült megegyezniük egymással.

Összességében Dembélé kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól.