Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: bemutatták a második nyári igazolást! – képpel

Ha nehezen is, de csak beindulni látszik a nagy átalakuláson átmenő Manchester United az átigazolási piacon. Az Erik ten Hag menedzser külön kérésére érkező Christian Eriksen lett a “vörös ördögök” második nyári szerzeménye.

 

A Melbourne Victory elleni felkészülési találkozót követően a klub hivatalosan is bejelentette a 115-szörös dán válogatott karmester szerződtetését.
Eriksen 2025 júniusáig szóló szerződést kötött új csapatával.

“A Manchester United különleges klub, alig várom, hogy elkezdődjön karrierem új szakasza! Több alkalommal is játszhattam már az Old Traffordon, amely páratlan stadion, most megtiszteltetés lesz a vörös mezt viselni azon a gyepen!” – nyilatkozta beköszönő üzenetében a 30 esztendős játékos, majd azonnal kitért az új menedzser, Erik ten Hag személyére.

“Eriket jól ismerem az Ajaxból. A felkészülés és a részletek nagymestere. Egyértelmű, hogy fantasztikus edző. Azok után, hogy beszélgettem vele, az elképzeléseiről, arról, hogy milyen futballt szeretne Manchesterben, csak még izgatottabbá váltam. Komoly ambíciókkal érkeztem, sikeres szeretnék lenni a klubbal, amely a tökéletes választás ahhoz, hogy a saját utazásomat folytatni tudjam a futballban!” – tette még hozzá a Eriksen, aki hamarosan csatlakozik az MU ausztráliai túrájához.