Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle United: liverpooli szélső érkezhet 35 millióért!

Szerencsére nem kell azt szemlélnünk a Newcastle United tekintélyes meggazdagodását követően, hogy a klub két kézzel szórná a pénzt új játékosok átigazolására. Eddig jobbára a védelmet erősítgették a „Szarkák”, ám immár a támadószekció kerülhet a középpontba.

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

Egy kapus (Nick Pope, Burnley) és két védő (Sven Botman, Lille; Matt Targett, Aston Villa) megvásárlása után ismét komolyabb pénzt áldozna egy új játékosra a Newcastle United. A remek tavaszt produkáló együttes végül simán bennmaradt a Premier League-ben, és a szaúdi tulajoknak köszönhetően ismét bőven juthat átigazolásokra. Állítólag a „Szarkák” következő célpontja az Everton tehetséges szélsője, Anthony Gordon lehet.

A liverpooli születésű játékos szerződése 2025-ig érvényes az Evertonnal, és mivel alapembernek számított eddig Frank Lampardnál, meg is fogják kérni az árát. A Football Insider beszámolója szerint a kékmezes klub egészen pontosan 35 millió fontot követel a Newcastle-től Gordon átengedéséért.

A 21 éves támadó 11 éves koráig a Liverpoolnál nevelkedett, s csak eztán került a Goodison Parkba. Eközben pedig tagja az angol U21-es válogatottnak, melyet éppen egy korábbi Everton-kedvenc menedzselget, Lee Carsley személyében.