Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona új igazolása szerint jobbak, mint a Real Madrid

A Barcelona is megkezdte az előszezoni felkészülést, ahol már az új igazolások is bemutatkozhattak, mint Raphinha is, aki a mérkőzés utáni interjújában máris megemlítette a nagy rivális Real Madridot.

 (Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

Ahogy arról beszámoltunk, a Barcelona 6 gólt vágott az Inter Miami csapatának az előszezoni amerikai turnéjuk első mérkőzésén, amelyekből egyet a katalán klub új igazolása, Raphinha vállalt magára a 25. percben.

A brazil játékost a múlt héten igazolta le a Barca a Leeds United csapatától 58 millió euróért, és öt éves szerződést írt alá új klubjánál. Raphinha már most jól érzi magát, és a mérkőzés utáni nyilatkozatában a gólja mellett megemlítette a nagy rivális, Real Madridot is.

“Nagyon boldog vagyok, hogy megszerezhettem az első gólomat a Barcában. Természetesen a Real Madrid ellen is be szeretnék találni, szerintem jobban vagyunk náluk”

– nyilatkozta az amerikai ESPN riporterének a meccs után.

Nagyon hamar lehetősége lehet gólt lőnie a Real Madridnak, mivel a két spanyol gigász július 24-én lép pályára egymás ellen Las Vegasban az előszezon részeként.