Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott új támadójával a Napoli – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint minden bizonnyal a Napoli csapatánál folytathatja pályafutását a Hellas Verona által a közelmúltban véglegesített gólerős támadó…

(Photo by Silvia Lore/Getty Images)

A Corriere dello Sport információi szerint a Napoli csapata megegyezett a Hellas Verona csatárával, Giovanni Simeonéval a személyes feltételeket illetően, akit várakozások szerint 16-17 millió eurós vételi opcióval készülnek kölcsönvenni.

A 27 éves argentin támadó az elmúlt idényben 35 pályára lépés alatt 17 találatig jutott a venetóiak színeiben, mellyel a negyedik helyen végzett a Serie A góllövőlistáján. Diego Simeone legidősebb fia az elmúlt két teljes bajnoki szezon alatt 18 találatot szorgoskodott össze a szárdok színeiben, abból 12-t az első, hatot a második idényében.

“Cholito” ezt megelőzően két év alatt a Fiorentina színeiben 20, míg egy év szezon során a Genoa alkalmazásában 12 találatra volt képes még a 2016-2017-es kiírásában. Annak idején hazájában a River Plate és a Banfield csapataiban bontogatta a szárnyait, mielőtt édesapja nyomdokaiba lépve, Olaszországba szerződött volna, ahol bár láthatóan gólerősen teljesít, a kiegyensúlyozottságával korábban gyakran adódtak problémái.

A Hellas valószínűleg már a pótlása érdekében igazolta le Thomas Henryt a közelmúltban a Veneziától.