Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana sztárjával az Arsenal! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese szeretné meghosszabbítani meghatározó játékosa, Bukayo Saka szerződését.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az Arsenal együttese szeretné hosszú távra magához láncolni egyik legértékesebb játékosát, Bukayo Sakát. A 20 éves szélsőt az aktuális kontraktusa 2024 nyaráig köti az “Ágyúsokhoz”, ezt szeretnék a londoniak legalább további 3 évvel megtoldani. Az Arsenal elsősorban azért szeretné minél hamarabb dűlőre vinni a dolgot, mivel a hírek szerint a Manchester City árgus szemekkel figyeli Saka helyzetét, Guardiola ugyanis szívesen látna a soraiban az angol játékost. Mikel Artetáék az ügy meggyorsítása érdekében komoly ösztönzőkkel hatnának Sakára, az egyik ilyen a hírek szerint az lenne, hogy legalább a duplájára emelnék a jelenlegi keresetét. A források alapján jelenleg Saka térfelén pattog a labda, az Arsenal vezetősége pedig szeretné, ha minél hamarabb pont kerülne az ügy végére.

Bukayo Saka az Arsenal színeiben eddig 131 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 23 gólt és 29 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 65 millió euróra taksálja a transfermarkt.