Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewandowski: “Mintha hónapok óta itt lennék!”

A Bayern Münchentől megszerzett lengyel gólzsák a Barca TV-nek adott hosszabb interjút a napokban, amelyben a beilleszkedéséről és az első benyomásairól is beszélt. 

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

“Nagyon boldog vagyok, hogy enne a csapatnak a tagja lehetek. Csak pár napja vagyok itt, de mégis olyan, mintha már hónapok óta ismernénk egymást! A csapattársaim és az edzői stáb tagjai az első perctől segítik a beilleszkedésemet, támogatnak mindenben, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Elképesztően jó érzés, hogy látom, mennyire örülnek annak, hogy itt vagyok!” – kezdte ide vonatkozó gondolatmenetét Lewandowski, aki a Real Madrid elleni El Clásicón már be is mutatkozott a Barcában.

“Azt hiszem nem hosszú a beilleszkedésem, már csak azért sem, mert a Barca mindig is támadófocit játszik, ahol egy csatár sokszor kerül helyzetbe a kapu előtt. Örülök, hogy pont a Real Madrid ellen játszhattam először. Tisztában vagyok vele, hogy lépésről-lépésre kell haladnom, így a játékomnak ha nem is, de a győzelemnek nagyon örülök, hiszen egy El Clásicó az mindig egy El Clásicó, legyen szó akár a felkészülésről, akár a bajnokságról! Úgy érzem, remekül játszott a csapat: intenzíven, gólra törően.” – folytatta Lewa.

“Izgatott és egyben bizakodó is vagyok a folytatást illetően! Alig várom a következő edzéseket, és az újabb edzőmeccset. Érezni mindenki, hogy valami különlegesre készülünk a következő idényben!” – tett még hozzá a 33 esztendős világsztár.