Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tájékoztatást adott a Dortmund a rákos megbetegedéssel küzdő támadójáról

A közelmúltban Borussia Dortmund nyáron igazolt támadójánál, Sébastien Hallernél hererákot diagnosztizáltak

A Borussia Dortmund vezetőségében dolgozó egykori játékos, Sebastian Kehl a szerdai napon a nyilvánosság előtt adott tájékoztatást a csapat hererákkal diagnosztizált támadója, Sébastien Haller állapotáról:

“Műtéten esett át, ahol szerencsére minden rendben ment. A beavatkozás sikeres volt. Folyamatosan biztatja a csapatot, hogy ne aggódjanak érte, hanem tegyenek meg mindent a győzelemért, ő pedig hamarosan vissza fog térni és besegít. A jelenlegi eredmények értékelése még folyamatban van, meg kell beszélniük az orvosoknak, hogy milyen terápia következzen. Azzal sajnos számolnunk kell, hogy Sébastien néhány hónapi harcképtelen lesz, ennél konkrétabbat pillanatnyilag nem tudunk. Emberileg és szakmailag egyaránt érzékeny veszteség a hiánya, de a legfontosabb, hogy mielőbb leküzdje ezt az akadályt.”

A 28 éves támadó korábban a francia Auxerre és a holland Utrecht után az Eintracht Frankfurt és a West Ham United csapatait erősítette, a Borussia pedig már az Ajax Amszterdamtól szerezte meg a játékjogát néhány hete 31 millió eurós átigazolási díj fejében.