Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pogba sérülése még súlyosabb, a vb is ugorhat számára – sajtóhír

Ahogyan arról beszámolunk, a Juventus csapatához visszatérő világbajnok francia középpályás ismét térdsérüléssel bajlódik…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport aggodalma szerint a Juventus csapatához frissen visszatérő Paul Pogba térdsérülése következtében hónapokra kidőlhet, kihagyhatja a novemberi-decemberi világbajnokságot és legközelebb csak 2023-ban léphet újra pályára.

A 28 éves középpályást az elmúlt években a Manchester Unitednél is folyamatosan sérülések hátráltatták, szerződése lejártával ingyen igazolt az általa már korábban is erősített torinói klubhoz, ahol nagy szeretettel fogadták, azonban ismét sérüléssel bajlódik. Pogba a csapat egyik amerikai felkészülési mérkőzésén szenvedett meniszkusz sérülést, amely bizonytalan időre parkolópályára helyezte őt.

A visszatérő francia világbajnok labdarúgó korábban 2012 és 2016 között erősítette az olasz rekordbajnokot, melynek színeiben 178 mérkőzésen 34 gólt szerzett.

Pogba így tehát nem csak a felkészülési időszak hátralévő részét lesz kénytelen kihagyni, hanem bizonytalan ideig biztosan nem állhat régi-új csapata rendelkezésére.