Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fiorentina védőjével erősítene az Atletico Madrid! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Fiorentina védőjével, Nikola Milenkoviccsal erősítené meg a keretét.

(Photo by Sportinfoto/vi/DeFodi Images via Getty Images)

A legfrissebb sajtóhírek szerint az Atletico Madrid gárdája már nem tervez jelentős erősítéseket a nyáron, de egy játékos helyzetét kiemelt figyelemmel kezelik. Ez a labdarúgó nem más, mint a Fiorentinában szereplő Nikola Milenkovic. A szerb védőnek ugyanis a jövő nyáron lejár a szerződése, és a hírek szerint a “Violák” vezetősége még ebben az átigazolási időszakban szeretné eldönteni, hogy mi legyen a játékos sorsa. A spanyol sajtó szerint a Fior már leült tárgyalni Milenkoviccsal, hogy a következő napokban döntsön a jövőjéről, mert ha nem szeretne hosszabbítani, akkor értékesíteni fogják. A hírek alapján az Aletico kész is lenne 15 millió eurót áldozni a szerb játékjogáért, de a Juventus és az Inter is szívesen látná a soraiban a védőt.

Nikola Milenkovic 2017 nyarán került a Fiorentinához. A klub színeiben azóta 171 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 14 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a transfermarkt.