Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard egy szurkolót cserélt be tizenegyest rúgni – VIDEÓ

Érdekes jeleneteknek lehettek szemtanúi az Everton-Dinamo Kijev barátságos mérkőzés nézői a Goodison Parkban, miután a csapat menedzsere, Frank Lampard egy szurkolót cserélt be elvégezni egy tizenegyest.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Az Everton a Dinamo Kijev ellen játszott felkészülési mérkőzést, amit 3-0-ra az angol csapat nyert meg. Ennél az állásnál érkezett egy csere a hazaiaknál, amikor a liverpooli klub menedzsere Dele Alli helyére beküldött egy bizonyos Paul Strattont, hogy elvégezzen egy tizenegyest.

Paul Stratton gyerekkora óta Everton szurkoló, és az elmúlt hónapokban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy teherautónyi élelmiszert, gyógyszert és más adományokat vitt ki Ukrajnába, hogy segítse a háború miatt elmenekült embereket.

A tizenegyest be is lőtte, Ruszlan Nescseret kapus “mozdulni sem tudott” a lövésre, Stratton pedig a “csapattársakkal” együtt ünnepelte a gólját.

Az eredményt ekkor egy kis időre átírtak 4-0-ra, ám ez a gól nem számított bele a végeredménybe, és végül a szurkoló, akinek elmondása szerint az álma vált valóra ezzel, visszaadta a helyét Dele Allinak.

A tizenegyesről készült videó itt tekinthető meg: