Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: két játékost elküldenének a túra után!

Madridi lapértesülések szerint a Real Madridnál csupán megfelelő ajánlatra várnak annak érdekében, hogy rövidüljön a csapat kerete. 

A Marca című lap beszámolója szerint Mariano Diaz és Alvaro Odriozola helyzete szinte egyértelmű! Miután a két játékos összesen 30 percet futballozott az amerikai túrán, szinte biztos, hogy értékesítenék, de legalább kölcsönbe adnák mindkettőjüket.

A 26 esztendős Odriozola, Dani Carvajal és Lucas Vazquez után csak kiegészítő ember lenne a keretben, ráadásul a legutóbbi két idényt is már kölcsönben töltötte. A jobbhátvéd szerződése 2024-ig szól, piaci értéke 12 millió euró (forrás: Transfermarkt).
Az augusztus elsejével már 29 esztendős Mariano szerződése a jövő nyáron érvényét veszíti, így egy jelentőseb összegért még most értékesíthetné őt a Real. A dominikai csatár piaci értékét 6 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.

A Marca szerint Odriozola esetében máris hallani arról, hogy legutóbbi csapata, a Fiorentina visszavárja; míg Mariano esetében egy ligán belüli váltás könnyen elképzelhető – A dominikai csatár 4-5 millió eurós éves fizetése viszont sokaknak problémát jelenthet még a jövőben.