Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bejelentette új klubja Aaron Ramseyt! – hivatalos

Bejelentette új csapata az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus színeiből távozó rutinos walesi középpályást, Aaron Ramseyt. Korábban az Arsenalt is erősítő játékos az OGC Nice-ben folytatja pályafutását. 

 (Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Az OGC Nice hivatalos közleményében tudatta, hogy leigazolta Aaron Ramseyt, aki három évet követően távozott a Juventusból, miután a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. Nem mellesleg a walesi kiválóság az előző idény második felét a Rangersnél töltötte kölcsönben, ám ott sem számított kimondott alapembernek. A nizzai gárda egyébként nem hozta nyilvánosságra azt, hogy Ramsey hány évre írt alá. 

Aaron Ramsey 2019 nyarán az Arsenaltól érkezett a Juventushoz. A walesi játékost önmagához képest elkerülték a komolyabb sérülések, azonban nem igazán tudott meghatározó egyéniség lenni a torinói alakulatnál. Minden frontot egybe véve 69 mérkőzésen lépett pályára a Juvéban, melyek folyamán 6 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Társaival megnyerte a Serie A-t és az Olasz-kupát. Ramsey pályafutásának legszebb éveit eddig kétségtelenül az Arsenalnál töltötte, a londoni csapatban 371 találkozón jutott szóhoz, ezeken 65 gólig jutott.